úterý 11. září 2012

Relativita panenstvi

Nikdy me ani nenapadlo, ze by termim 'panna', mohl byt relativni. Uvazovala jsem nad tim podobne jako u tehotenstvi - bud jsi anebo nejsi. Ale ono je to slozitejsi...
Kamarad Ekin je studnice moudrosti. Navic s mysli otevrenou natolik, abychom si mohli popovidat otevrene a hlavne o vsem. Nasim oblibenym tematem jsou turecke holky. A co je na nich tak specialniho? Jsou reprezontovany skupinkou, jez dala panenstvi novy pojem. Jeho vyznam posunuly dal, hluboko za mandle ci do tlusteho streva. Rec je o pannach, ktere bezne praktikuji oralni ci analni sex, ale vdavaji se jako 'panny'.
Ale pekne od zacatku...
Panna: 'ne dekuji' nebo 'jedine panna' 
Turecko je zeme konzervativni, tradicni a klade velky duraz na povest a pocestnost. Tak jako v judaismu a krestanstvi i v islamu je sex pred svatbou zakazan, respektive hrichem. Kazdy si muze domyslet, k cemu to vede, jake jsou vyhody a nevyhody. Vetsina muzu k tomu ma postoj nasledujici: vyzkouset hodne zen a ozenit se s pannou. Ze by se mistni panove bali srovnavani? Nebo je to ona povest, pocestnost a cistota? Tezko rict. Zaroven jsou tu i panove, rekneme ti otevrenejsi, kteri si na zodpovednost 'odpaneni' nevezmou. Vi totiz, ze takovy akt neprinasi poteseni, ale jen stres a drinu, drinu a zodpovednost. A k cemu je to posledne jmenovane? Jakmile takova divka prijde s muzem o panenstvi, tak nejak ceka, ze si ji vezme.  
Sedmatricetilety panic
Aby se divka provdala, mela by byt tedy panna. V praxi existuje urcite procento paru, ktere na to vlitnou pred svatbou, a samozrejme jsou tu lide, kteri vyzkousi nekolik partneru bez svatby. Ale pojdme mluvit o te 'zabavne' skupince lidi, kteri cekaji az na svatebni noc. Nas znamy si ve svych 37 letech vzal 25 letou zenu. 'Chodili' spolu par tydnu, pak se zasnoubili. Do pulroku byla svatba.  Po obradu a oslavach nasledovala 'konzumace manzelstvi' a to hned dvakrat za svatebni noc. Ta prvni konzumace byla jejich prvni zkusenost - a to pro oba. Nekolik tydnu po svatbe mila novomanzelka otehotnela. Zeptala jsem se novomanzelove velmi dobre kamaradky, jestli se ti dva vlastne brali z lasky. Odpovedela mi, ze on uz chtel rodinu a k tomu potreboval mladickou zenu a laska pry prijde casem. Vysledkem je, ze ja, dvaadvacetileta holka, bych jim mohla delat manzelskeho poradce, jelikoz mam desetkrat vic zkusenosti nez oba dohromady. A oni by ho potrebovali.
Jako slepice po flusu
Panicove a panny tu existuji. Je jich spousta. Ale co ty fake panny o nichz byla rec v uvodu?
Vracim se k Ekinovi a jeh bajecnym zkusenostem. Jak takovou fake pannu vlastne potkat, poznat a ziskat?
Staci pekne auto, nemusi to byt nejnovejsi Mercedes anebo sportak, ale cim lepsi, tim vetsi uspech. Nekdy staci pouze auto, ani nemusi byt pekne. Pak staci prijet pred jeden z teh luxusnejsich baru na bulvaru, portyr pribehne, vy primo pred okny vystupujete, predavate portyrovi klicky, aby zaparkoval. Vsechny na vas ziraji. Sedite s kamaradem u piva a do par minut se u vas nektera zastavi a da se do reci.
Dalsi scenar: V Mercedesu jedete po kampusu a po ceste vidite divku, ktera si vyhrnuje sukni tak, ze vam ukazuje kalhotky. Jen aby vas zaujala.
Duchovni panenstvi slecny analky
A jak to pokracuje? No presne tak, jak je naznaceno v uvodu. Jsou svolne ke vsemu krome pohlavniho styku, aby si zachovaly panenstvi. Ale muzeme je jeste pokladat za panny? Jsou ciste, nevinne, neposkvrnene a zatim nedotcene?
Existuje termin „duchovní panenství“. Nektere nove krestanky se totiz povazuji do dusledku za panny bez ohledu na jejich minuly sexualni zivot.
Ale zpet k tem milym tureckym divkam, o kterych je tu rec. Lze slecnu analku nadale povazovat za pannu?

Žádné komentáře:

Okomentovat