pondělí 17. prosince 2012

Congratulations?



Zacalo to pred necelym rokem.
Muhammet a Gülşa na zásnubách
Dozvedela jsem se, ze brachovic jsou v tom. Na to se provdala moje spoluzacka ze zakladky. Pak se objevila dalsi novinka – jina spoluzacka otehotnela. Pote prisla zprava o tom, ze bratr byvaleho pritele pocal, respektive jeho pritelkyne pocala? Vidite, ani v tom vyrazivu se nevyznam. Dalsi tehulkou se nedavno stala sestra me nejlepsi kamaradky. V zaplave gratulaci k tehotenstvi me tenkrat napadlo, ze gravidni jsou uz vsichni starsi sourozenci (ci jejich partnerky) vsech okolo.

Jaka je dnesni situace?
Vsechna miminka, s vyjimkou posledne zminene tehulky (na tu si jeste budeme muset pockat), prisla na svet drive ci pozdeji a v poradku. Vyhlasila bych to obrovskym baby-boomem v mem svete.
Dneska jsem skoukla fotky bytu, ktery si poridila kamaradka. Rozumite, to uz neni kolej, podnajem nebo pronajem, ale vlastni byt! Velikansky rozhodnuti s neuveritelnou zodpovednosti. Nicmene, pod fotkami bytecku v rekonstrukci mi facebook ukazal dalsi “velikanske rozhodnuti s neuveritelnou zodpovednosti”: kamaradi Muhhamet a Gülşa, kteří se potkali na Erasmu v Brne na jare tohoto roku, se zasnoubili.

Znamena to, ze uz jsme dospeli? Znamena to, ze ja jsem dospela? A jak se to proboha semlelo tak rychle???




Žádné komentáře:

Okomentovat